Redesign site

Redesign site

Refacere, imbunatatire, re-design - indiferent cum o numim, WeB ArT te poate ajuta cu o noua fata pentru site-ul tau!

Refacerea site-ului web poate sa devina necesara pentru un business dintr-o varietate de motive. Fie ca design-ul este depasit, componente vizuale nu mai functioneaza, nu este vizibil corect pe toate browserele, nu este responsive sau pur si simplu e nevoie de o reimprospatare de imagine, WeB ArT te poate ajuta prin servicii de re-design site-uri.

Portare

Portarea site-ului web pe o platformă CMS ce permite administrarea facilă a conținutului dintr-un panou de control;

Interfata Grafica

Modificarea interfeței grafice pentru a asigura compatibilitatea cu dispozitivele mobile (responsive web design);

Protocol Securizat

Trecerea pe protocol securizat HTTPS prin utilizarea unui certificat de securitate SSL;

Funcții noi

integrare de funcții noi: formulare de contact și rezervare, calculatoare, coșuri de cumpărături, etc.

WeB ArT

Prezența online
Prezența online a devenit indispensabilă pentru orice companie care dorește să câștige în fața concurenței și care vrea să își consolideze o poziție dominantă în sectorul de activitate. Printr-un site web este necesar să reflectați strategia dvs. în afaceri, dar și să oferiți potențialilor clienți și parteneri metode de interacționare cu compania dvs.
Web Design
O afacere de succes în mediul online prinde aripi o dată cu lansarea unui site cu un design web profesionist. Internetul a redefinit modul în care companiile interacționează cu partenerii și clienții săi, iar un site web reprezintă o cale de acces către noi oportunități pentru oamenii de afaceri.

Un site web este imaginea companiei dvs. în mediul online, iar un design web profesional, modern, îngrijit, compatibil cu dispozitivele mobile, reflectă succesul companiei și atenția acesteia la detalii. Oamenii au tendința de a judeca profesionalismul și succesul unei companii prin prisma efectului vizual creat la prima accesare a site-ului web de prezentare al companiei.

Este treaba noastră să prezentăm o imagine profesionistă pentru afacerea ta, printr-un web design special, și de a face un potențial client să petreacă mai mult de câteva secunde pe site-ul tău. Facem acest lucru prin crearea de site-uri web cu un design plăcut și o structură ușor de urmărit, scoțând în evidență părțile importante ale unei pagini web, direcționând vizitatorul către conținutul relevant și prezentând informațiile într-un format ușor de citit.